BWE 91484X WSSS EU - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Lavatriçe
Të dhënat teknike
Klasa e energjisë: A +++
Mbrojtja nga derdhjet e ujit
Ngjyra: Bardhë
Dimensionet: 59,5 x 85 x 60,5 cm
Kapaciteti: 9 kg
Niveli i zhurmës: 61 dB
Shpejtësia e centrifugimit: 1400 rpm
Numri i programeve: 16
Karakteristikat shtesë
Vonesa e fillimit të larjes
Përshkrim i produktit
Makinat e reja larëse INNEX largon papastërtinë nga rrobat tuaja duke shtypur një buton. Është kaq e thjeshtë që ju mund të lini kujdesin tuaj për qilim për këdo me siguri se do të merrni rezultatet maksimale të dëshiruara pa asnjë shqetësim. Nuk është një ëndërr. Kjo është INNEX.
PUSH & WASH. SHKARKIMI ËSHTË NJË VETËM NJË MBARË
Ushqim, yndyrë, kafe apo ngjyrë? Rrobat, fletët dhe pëlhurat janë të ekspozuara ndaj njollave, veçanërisht me fëmijët në shtëpi. Për fat të mirë, ka pajisje Indesit INNEX të dizajnuara për të lehtësuar rrobat. INNEX heq më shumë se 20 lloje të njollave më të zakonshme në 30 gradë, pa përpunim paraprak, dhe vetëm 45 minuta pa zgjedhur temperaturën ose programin. Sekreti i tij është butoni PUSH & WASH: kalimi, përzgjedhja e programit dhe nisja janë zëvendësuar me vetëm një shtytje të një butoni. Rezultatet e dëshiruara arrihen vetëm me një klik.
Programet e shpejta
Kur rrobat tuaja nuk janë shumë të ndotura, pse të humbni kohën? Vetëm zgjidhni një nga programet më të shpejta për të rifreskuar rrobat tuaja për vetëm 9 minuta.
KARTELA DOORDRESS NUK E MBËSHTET VETEM  PËRCAKTIMIN E DETERGJENTIT DHE MASAVE
Brendësia e bombolës detergjente është e dizajnuar për të shmangur humbjen dhe për të lejuar dozimin e saj të saktë, nëse është e lëngshme ose detergjent në pluhur. Shkalla është e ndarë në vlera dhe kështu ju mundëson të matni sasinë e duhur të detergjentit dhe të shmangni dozimin e tepërt.
RRREGULLIMI AUTOMATIK I UJIT
Uji ka një vlerë me lavatriçë të lartë INNEX zgjedh konsumin e saj gjatë procesit të larjes: nga fazat e para deri në shpëlarje, jeni i sigurtë se do të përdorni vetëm sasinë e ujit që është e nevojshme për larjen e rrobave që keni vënë në makinë larëse. Ruajtja e ujit natyrisht do të thotë që ju të kurseni energjinë e nevojshme për të ngrohur.
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Shqipe në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.

ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu