EWSD 61252 W EU - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Lavatriçe
SPECIFIKIM
Kapaciteti i larjes: 6 kg
Shpejtësia e rrotullimit: 0 - 1200 rpm
Përmasat e produktit: 840 (L) x 595 (Gj) x 450 * (470 #) (D) / mm
Klasa e Efiçiencës së Energjisë: Shkalla 1
Klasa e efikasitetit të energjisë IEC: A ++
Përzgjedhja e programit: 16+
 Ekrani i Ekranit: Ekrani LED
PROGRAMET E LARJES
Pambuk 90 ° C
Përziej me ngjyra 59 ’
Sintetika 59 ’
Pambuku 59 ’
Pambuku 45 ’
I përzier 30 ’
Express 20 ’
Pambuk Eko 60 ° C / 40 ° C
Leshi
Mëndafshi / Perde
Jorganë
Foshnje
Paketim palestre
Kepuce sportive
Shpëlaj
centrifugë + kullim
FUNKSIONET SHTESË
Ruajtes energjie
Paralarje
Larje shtesë
Vonesa e Fillimit: 30 minuta-24 orë
Temperatura e rregullueshme
Shpejtësia e rrotullueshme e rregullueshme.
Sensori elektronik
Bazuar në ngarkimin e rrobave, ajo rregullon kohën e larjes, shpëlarjes dhe tjerrjes për të arritur rezultatin më të mirë të larjes.
Sistem anti-dridhje dhe anti-zhurmë
Përhap në mënyrë të barabartë ngarkimin me Kontrollin e Çekuilibrit për të siguruar që makineria po funksionon në heshtje dhe qëndrueshmëri.
Rrobat e foshnjës
Projektuar për papastërtitë tipike në rrobat e fëmijëve në atë mënyrë që heq në mënyrë efektive çdo gjurmë të detergjentit të mbetur. Kjo mbron lëkurën e foshnjës.
Kepuce sportive
E përsosur për larjen e këpucëve tuaja sportive, heqjen e aromave dhe djersës, ndërsa mbron formën e këpucëve tuaja. Rekomandoni të lani 1 palë në të njëjtën kohë.
Paketim palestre
I përshtatshëm për të larë të gjitha sendet sportive së bashku, duke përfshirë peshqirët e palestrës, duke respektuar fijet e tyre sipas udhëzimeve në etiketat e veshjeve.
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Shqipe në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu