IFW 6544 IX - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Furra Montuese
IFW 6844 JC IX
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Shqipe në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
>> IFW 6544 IX <<
Karakteristikat e përgjithshme
Klasa Efiçiencës së Energjisë A
Ngjyra: çelik inox
dimensionet 59.5 x 59.5 x 55.1 cm
Kapaciteti 71 l
kohëmatës
Paneli i kontrollit Elektronik
Funksionet dhe programet
Turn & Cook - Kthejeni & Gatuaj
Funksioni inovativ Turn & Cook e bën të lehtë gatimin e ushqimit të shkëlqyeshëm dhe të shijshëm. Gëzoni një përzgjedhje prej 80 recetash, secila gati brenda vetëm një ore.
Statike
Programi Static lejon shpërndarjen e barabartë të nxehtësisë në furrën tuaj dhe ju ndihmon të krijoni ushqim të gatuar në mënyrë të përsosur.
Ventiloni me gratinë
Programi i gjithanshëm Gratinventilate kombinon gatimin e Barbecue me ajrosje efikase për përgatitje të shpejtë dhe të lehtë të ushqimit tuaj.
GRILL - Skarë
Funksioni GRILL skuq mishin, peshkun në përsosmëri duke kursyer kohën dhe energjinë tuaj në të njëjtën kohë.
Gatuaj lirë
Teknologjia Freasy Cook ju kursen kohë dhe ju lejon të gatuani ushqim pa shkrirje.
Kapaciteti XXL
Kapaciteti XXL do të thotë që ju të mund të shijoni hapësirën që ju nevojitet për të qenë shefi juaj i brendshëm me ndihmën e një furre dhe tabaka të madhe.
Grilli i plotë sipërfaqësor
Grilli i plotë sipërfaqësor siguron të gjithë hapësirën e nevojshme për recetat e shijshme të Barbecue.
Kliko & Pastro
Click & Clean ju lejon të hiqni shpejt dhe lehtë panelet e xhamit nga dera e furrës tuaj për pastrim shumë të lehtë.
Ndriçimi më i mirë
Dizajni më i mirë i ndriçimit lejon një pamje më të pastër të furrës tuaj, kështu që gjithmonë mund të shihni se çfarë gatuhet.


ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu