IFW 6841 JH IX - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Furra Montuese
FIMB 51 KA X EU
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Shqipe në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
>> IFW 6841 JH IX <<
Klasa e energjisë: A
Vëllimi: 71 l
Ngjyra: çelik inox
Përmasat: 59.5 x 59.5 x 51 cm
Karakteristikat shtesë
Lloji i furrës: Shumëfunksional
11 funksionet e pjekjes
Përshkrim i produktit
ventilator
• skarë
• dritë
• 3 x Xhama në derë

MULTILEVEL
Dizajni me shumë nivele ju lejon të gatuani një sasi më të madhe ushqimi në secilën raft në furrën tuaj pa përzier aromat dhe aromat dhe për rezultate të shkëlqyera gatimi.
KLIKO & PASTRO
Click & Clean ju lejon të hiqni shpejt dhe lehtë panelet e xhamit nga dera e furrës tuaj për pastrim shumë të lehtë.
GATIMI XL
Dizajni XL Cooking ju lejon të gjeni kuzhinierin tuaj të brendshëm duke ju dhënë hapësirën që ju nevojitet për të futur lehtësisht enët e mëdha në furrën tuaj dhe t'i gatuani ato në përsosmëri. E përsosur për pjekjet e mëdha!
STATIK
Programi Static lejon shpërndarjen e barabartë të nxehtësisë në furrën tuaj dhe ju ndihmon të krijoni ushqim të gatuar në mënyrë të përsosur.
MBAJE NGROHTË
Programi Keep Warm është i shkëlqyeshëm për ngrohjen dhe shijimin e bukës dhe pastave të shijshme ose për ruajtjen e temperaturës së shkëlqyer të një pjekje të së Dielës ndërsa argëtoni mysafirët tuaj (më e mira për fëmijët).
GRILL
Funksioni i skarës skuq mishin, peshkun deri në përsosmëri duke kursyer kohën dhe energjinë tuaj në të njëjtën kohë.
PIZZA
Programi i picave është krijuar për të shijuar pica të përsosur duke ngrohur shpejt furrën dhe rrjedhën ideale dhe shpërndarjen e nxehtësisë në furrë në mënyrë që të mund të shijoni rezultate të shijshme të gatimit. Ju befte mire!
VENTILIMI I GRATIN
Programi i gjithanshëm Gratinventilate kombinon gatimin e Barbecue me ajrosje efikase për përgatitje të shpejtë dhe të lehtë të ushqimit tuaj.
Ajri i detyruar ECO
Programi Eco Forced Air është krijuar për përgatitjen e produkteve të pjekura të shkëlqyera dhe me lëng, si dhe receta të tjera që kërkojnë një sasi të caktuar të hidratimit. Ajri i ngrohtë dozohet me kujdes dhe qarkullohet me delikatesë, gjë që lejon rezultate të shkëlqyera gatimi.
GATIM I LIRË
Teknologjia Freasy Cook ju kursen kohë dhe ju lejon të gatuani ushqim pa shkrirje.
KAPACITETI XXL
Kapaciteti XXL do të thotë që ju të mund të shijoni hapësirën që ju nevojitet për të qenë shefi juaj i brendshëm me ndihmën e një furre dhe tabaka të madhe.
GRILL I PLOTË SIPFRFAQËSOR
Grilli i plotë sipërfaqësor siguron të gjithë hapësirën e nevojshme për recetat e shijshme të Barbecue.
ECO CLEAN
Programi Eco Clean ju lejon të pastroni dhe hiqni aromat e pakëndshme nga furra me prekjen e një butoni.
Këshilla
Kur përdorni furrën, hapni derën vetëm sipas nevojës - çdo herë që hapni derën e furrës, të paktën 20% e nxehtësisë humbasin.
Fikni furrën për 10 minuta para se të mbaroni - ngrohja në furrë është e mjaftueshme për të përfunduar pjekjen
gjatë blerjes së një pajisjeje të re shtëpiake. efektshmëria e produktit. Produktet janë shënuar me shkronja A, B, C, D, E, F, G. Pajisjet e etiketuara A konsumojnë sasinë më të vogël të energjisë.
Pastroni rregullisht furrën
Mbetja ndytëse e grumbulluar në furrë ul efektivitetin e saj. Furrat moderne kanë programe vetë-pastrimi për heqjen e papastërtisë në temperatura shumë të larta. Më pak energji do të shpenzohet në qoftë se programi i vetë-pastrimit është nisur derisa furra është ende e nxehtë, dmth. Mbenjëherë pas pjekjes.
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu