IWC 71051 C ECO - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Lavatriçe
Performanca
Klasa e Energjisë: A +
Konsumi vjetor i energjisë (kWh / vit): 221
Shpejtësia maksimale e rrotullimit (rpm): 1000
Zhurma e larjes (dB (A) re 1 pW): 57
Përmasat
Lartësia (cm): 85,0 x 59.5 x 51.7
Karakteristikat
Lloji i instalimit: I pavarur
Kapaciteti (kg): 7
Ngjyra: E bardhe
Pesha (kg): 63,5
Programet
Pambuku 40 °
Pambuk 60 °
Mëndafshi 30 °
Eco Time
Llogaritni saktësisht sasinë e duhur të ujit për të përdorur çfarëdo madhësie të ngarkesës.
Pambuku 60
Programi Cotton 60 kujdeset për rrobat tuaja ndërsa heq njollat ​​në 60 ° C për vetëm 59 minuta.
Pambuku 40
Programi Cotton 40 kujdeset për rrobat tuaja ndërsa heq njollat ​​në 40 ° C për vetëm 45 minuta.
Bilanci i ujit Plus
Sensori ju lejon të optimizoni konsumin e ujit duke siguruar që sasia e nevojshme të përdoret bazuar në ngarkesën e futur.
Këpucë  sportive
Një cikël perfekt për pastrimin dhe mbrojtjen e këpucëve sportive.
Baby
Një cikël specifik larës për rrobat e foshnjës. Shumë efektiv në njollat ​​e thata, lufton alergjenët dhe ju jep qetësi maksimale.
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Shqipe në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu