IWC 81051 C ECOEU - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Lavatriçe
Pershkrim i detajuar
Kapaciteti: 8 kg.
Klasa e energjisë: A +
Klasa e larjes: A.
Shpejtësia e ciklit të centrifugimit: 1000
Performanca e centrifugës: C
Konsumi vjetor i energjisë: 223 kWh
Konsumi i ujit: 11374 l në vit
Niveli i zhurmës kur larë dB (A): 62
Niveli i zhurmës së centrifugimit dB (A): 77
Dimensionet : 85 x 59.5 x 53.5 cm
Pesha: 72 kg
Programet / Karakteristikat
Numri i modeleve të larjes: 16
Zona e programit në 20 ° C
Jeans program
Vala e programit
Programi Mëndafshi dhe perde
Programi i Atleteve sportive
Programi intensiv i sportit
Programi i Sportit të Lehta
Kursim kohe
Eko Time opsion
Opsioni Shpëlarje shtesë
Mundësia e kursimit të energjisë
Kohëmatësi i fillimit të vonesës
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Shqipe në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu