IWE 61051 - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Lavatriçe
Të dhënat teknike
Klasa e energjisë: A +
Ngjyra: Bardhë
Dimensionet: 51,7 x 59.5 x 85 cm
Kapaciteti: 6 kg
Volumi i kazanit: 48 L
Shpejtësia e centrifugimit: 1000 rpm
Numri i programeve: 16
Karakteristikat shtesë
Nisja e vonesave, Rregullimi i shpejtësisë së centrifugimit, Sistemi i tejngarkimit
Programe Speciale
indesit ofron një shumëllojshmëri të programeve të veçanta për të larë në mënyrë efektive lloje të ndryshme të pëlhurave sipas nevojave tuaja.
20 ° C, larje të xhinseve, larje të leshta, larje të mëndafshit dhe perdes, larje të këpucëve, sport intensiv, sport delikat, kursim kohe
(20 ° C, Washing Jeans, Wool Washing, Washing Silk and Curtains, Washing Shoes, Intensive Sport, Delicate Sport, Time Saver)
ECO TIME
Me Eco Time, ju nuk duhet të prisni për një ngarkesë të plotë, ky opsion mund të përdoret sa herë që doni të lani shpejt një ngarkesë më të ulët. Ju mund të lani një ngarkesë deri në 3 kg, të përbërë nga rroba pak të pista e bërë nga pambuku ose materiale sintetike, në rreth 30% kohë më të shkurtër dhe duke përdorur deri në 40% më pak ujë dhe energji..
Special Sports programs
Ciklet sportive të veçanta të dizajnuara nga Indesit për të mbrojtur sendet sportive
Programet e shpejta
Kur rrobat tuaja nuk janë shumë të ndotura, pse të humbni kohën? Vetëm zgjidhni një nga programet më të shpejta për të rifreskuar rrobat tuaja për vetëm 9 minuta.
Vonesa Timer
Me opsionin Vonesa Timer mund të vendosni që makina të fillojë në intervalin më të përshtatshëm kohor: pas përzgjedhjes së ciklit, makina larëse do të ndizet në kohën e caktuar.
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Shqipe në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu