XWDE 861480 - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Lavatriçe
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Shqipe në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
Pershkrim i detajuar
Kapaciteti i larjesi: 8 kg.
Kapaciteti i tharjes : 6 kg.
Klasa e energjisë: A
Klasa e larjes: A.
Shpejtësia e ciklit të centrifugimit: 1400
Performanca e centrifugës: C
Konsumi vjetor i energjisë: 223 kWh
Niveli i zhurmës gjatë larjes dB (A): 54
Niveli i zhurmës gjatë tharjes dB (A): 61
Dimensionet : 85 x 59.5 x 54 cm
Programet / Karakteristikat
Numri i programeve : 28

INEXX
Me prekjen e një butoni, zgjidhni dhe fillo programin tuaj të përditshëm të larje dhe tharjes. Zgjidhja më e mirë për ju është  hekurosje e lehtë për rroba.

Programe speciale
Programi Express Wash & Dry është projektuar për t'iu përgjigjur jetës moderne të zënë dhe ju jep mundësinë të freskoni dhe të thani rroba jo shumë të ndotura (deri në 0.5 kg) në vetëm 45 minuta. Në këtë program fazat e larjes janë optimizuar dhe reduktuar në minimum, kështu që me konsum minimal rezultati i dëshiruar arrihet në një kohë shumë të shkurtër. Ky program punon më së miri me detergjent të lëngët. Veçanërisht i përshtatshëm për këmisha dhe sintetike.

Nivelet e thatësisë me makinë. sensor
Një sensor automatik të kazanit të tharëses Indesit larje tharje monitoron lagështinë dhe ndalon rrotullimin e kazanit kur veshja juaj është e tharë. Veshja juaj qëndron aq mirë sikurse e re. Nëse zgjidhni një makinë me një matje të lagështisë elektronike, ju mund të zgjidhni nivelin e tharjes (hekuroses, vjerrëse për tharje ose raftë për tharje). Pa marrë parasysh sasinë e rrobave, makina ndalon automatikisht kur të jetë arritur shkalla e tharjes. Me tharësin të kontrolluara me kohë, vendosni kohën e dëshiruar të tharjes nga 30 në 180 minuta.

Nisja e vonuar
Me opsionin e fillimit të vonuar mund të shtyni fillimin e një programi larjeje deri në 24 orë. Vendoseni rrobat në makinë, shtoni detergjent dhe zgjidhni programin dhe makina fillon në kohën që dëshironi.

Cikli anti-erë
Për heqjen e erërave të vazhdueshme, në sajë të lëvizjeve të reja të kazanit, duke shtuar një shpëlarje në fund të ciklit dhe një temperaturë konstante.
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu